Hedersmedlemmar

Hedersmedlemmar

 

Vid namngivningen av våning Håkan Petersson,  utnämndes denne till hedersmedlem i föreningen och tilldelades ett diplom.

 

Vid namngivningen av rum Lena Philipsson, rum Anna Bråkenhielm samt rum Maria Erixon Levin, utnämndes dessa 3 till hedersmedlemmar i föreningen och tilldelades varsitt diplom.

 

Vid namngivningen av rum Janeric Johansson 2014-03-17, som uppkallats efter Janeric Johansson, utnämndes denne till hedersmedlem i föreningen och tilldelades ett diplom.

 

Vid namngivningen av rum Nils Trowald 2012-11-10, som uppkallats efter Nils Trowald, utnämndes denne till hedersmedlem i föreningen och tilldelades ett diplom.

 

Vid namngivningen av rum Arne Jacobsson, som uppkallats efter Arne Jacobsson, utnämndes denne till hedersmedlem i föreningen och tilldelades ett diplom.

 

Vid namngivningen av rum Stenflo, som uppkallats efter bröderna Jan Olof och Lennart Stenflo utnämndes bröderna Stenflo till hedersmedlemmar i föreningen och tilldelades diplom.

 

I samband med årsmötet 2009 för Withala- och Samrealskolans Vänner namngavs klassrum C 13 till ”Rum Lars Gunnar Erlandson”. Lars Gunnar Erlandson utnämndes också till hedersmedlem i föreningen och tilldelades ett diplom. Exempel på diplomets utseende.larsg

Vid namngivningen av landshövdingehallen, som uppkallats efter Ingegerd Wärnesson, Ingrid Dahlberg och Mats Svegfors, utnämndes dessa tre till hedersmedlemmar i Withala- och Samrealskolans Vänner och tilldelades ett diplom var.

 

 

Withalaskolans Vänner är en förening som vill sprida kunskap om och uppmuntra till forskning om skolans historia.